hdrzomer

Via onze blog krijgen we regelmatig vragen van mensen die op vakantie willen naar Zweden. Natuurlijk helpen we iedereen graag, maar we merkten ook dat we toch wel vaak dezelfde antwoorden gaven.

Op deze website hebben we alles verzameld wat wij in de Värmland en (verre) omgeving op weten te vinden. We denken een vrij goed overzicht gemaakt te hebben van de toeristische attracties in de regio, aangevuld met algemene toeristische informatie. Onze “actieradius” is vrij groot dus hier vind je ook dingen in Dalarna en Hedmark (Noorwegen). Veel hebben we al gedaan en bezocht, van andere dingen weten we alleen van het bestaan en zijn voor de volledigheid toch opgenomen op deze website. We hebben al grote delen van Zweden en Noorwegen doorkruist, maar sinds we in Stöllet (Värmland) zijn neergestreken houden we dat als uitvalsbasis. Dus mocht je nog iets anders willen weten? Best kans dat we ook daarbij kunnen helpen.

Is de site dan volledig? Nee! We ontdekken nog steeds nieuwe dingen en blijven aanvullen, vernieuwen en verbeteren.

Alle onderwerpen zijn ingedeeld in categorieën of hebben een tag wat het zoeken gemakkelijk maakt, natuurlijk staat het je vrij om gewoon te grasduinen en te kijken wat je aantreft.

Heb je een tip, een fout gevonden, een verbetering, vraag of wat dan ook laat het even weten. De website wordt er alleen maar beter van!

Natuurlijk mag vragen ook nog steeds! We geven graag antwoord.

Voor alle actuele verhalen is er nog steeds  www.westkreek.nl