,

Mieps Huset – Bed & Breakfast

De gezellige B&B Mieps Huset ligt in het dorpje Kullen. Mieps Huset bestaat uit twee gezellige hutten waar je je zich zeker thuis zult voelen. Er is een extra douchegelegenheid met 2 douches en een toilet en een barbecueplek. Op het hele terrein is gratis wifi beschikbaar.

Eén hut is opgedeeld in twee kamers.
Kamer 1 bevat 1 tweepersoonsbed en 1 stapelbed en daarmee dus 4 slaapplaatsen, een klein keukentje met koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Er is een televisie met dvd-speler aanwezig.
Kamer 2 bevat 3 stapelbedden en daarmee dus 6 slaapplaatsen. Ook deze kamer is voorzien van koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Er is een televisie met dvd-speler aanwezig.
In de hal van de hut bevindt zich de deur naar de badkamer. De badkamer en het toilet moeten gedeeld worden, maar u kunt ook gebruik maken van de extra douchegelegenheid op het terrein.

Stuga Älg is een ruime vakantiehut voor zes personen. Deze hut bevat één tweepersoonsbed en twee stapelbedden in de vorm van bedstee. De stuga is voorzien van televisie, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en magnetron. Ook heeft deze hut twee eigen toiletten en één douche. Erg geschikt voor een langere vakantie.

Mieps Huset – Bed & Breakfast